RREGULLAT DHE MARRVESHJAT E CHAT

Me paraqitjen e regjistrimit tuaj në këtë demonstrim ju pranoni rregullat e mëposhtme

 • Rregulli juaj këtu

  Parasëgjithash duhet të tregoni respekt ndaj bashkëbiseduesve të tjerë në chat. Nëse dikush nuk ju respekton, apo edhe ju injoron ju preferojmë që me të tillët të mos diskutoni fare, aq më tepër mos u shërbeni me fjalë fyese me të cilat do mund t'i bezdisni edhe bashkëbiseduesit e tjerë..

 • Rregulli juaj tjetër këtu

  Nickname ( Pseudonimi ) që zgjedhni për paraqitjen në Chat mos të jetë ofendues/fyes dhe mos të provokojë të tjerët. Këtu duhet të keni parasysh që ka edhe pjesmarrës familjar dhe në moshë të re..

 • Rregulli juaj tjetër këtu

  Ndalohet rreptësisht çdo lloj reklame në dhomën kryesore, qoftë adresë e-mail interneti apo dhome tjetër..

 • Rregulli juaj tjetër këtu

  Te ndaluera jane dhe ngjyrat qe kane pothuajse nje barazi me fondin e main te chatit / Shkurt Ngjyrat Qe nuk jan te dallueshme ne ChaT.

 • Rregulli juaj tjetër këtu

  Operatoret jane te detyruar t'ju japin ndihmen e tyre nese e kerkoni.

 • Rregulli juaj tjetër këtu

  Per cdo te pa drejt qe mundet tju behet nga Administratoret / Moderatoret ju mundet te shenoni me Kry Administratorin ne E-mail adresat tona info@radiorainca.com